About

Profile picture about

Ik ben Evelien Van Calster.

Recentelijk studeerde ik af aan de postgraduaat digitale marketing en communicatie en momenteel ben ik net begonnen met mijn eerste job als online marketeer bij Europcar Belgium. Hoera!

 

De reden van deze blog is in de eerste plaats een manier voor mezelf om bij te houden welke zaken ik geleerd heb en nog aan het leren ben, op een overzichtelijke manier. Ik begon er namelijk mee als steuntje in de rug tijdens mijn zoektocht naar een leuke job binnen online marketing. Een manier om mezelf up-to-date te houden en een “tastbaar” bewijs naar potentiële werkgevers dat ik daar mee bezig was.

Intussen kan ik jullie dus vrolijk mee geven dat mijn zoektocht beëindigd is en ik een plekje gekregen heb in het marketingteam van Europcar Belgium, waar ik nog veel meer zal bijleren!

Anderzijds weet ik hoe het is als newbie binnen online communicatie, en welke basis je nodig hebt om op verder te bouwen. Daarom wil ik de kennis die ik opdoe, delen met mensen die een toegankelijke inleiding zoeken in online marketing.

Ik bespreek in mijn blog allerhande aspecten van online marketing zoals: SEO, SEA, social media, e-mail marketing, mobile marketing, website management, e-commerce,…

Aangezien ik mezelf zeker niet als alwetend beschouw, sta ik open voor bemerkingen of toevoegingen. Ik kan er enkel van leren! Laat dus zeker een comment achter als je denkt een aanvulling op deze blog te hebben.

Heb je een vraag voor me? Just shoot!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s